Muziek, Compositie en Theorie

- Verzorgd door Rowy
Nederlands English
 

Harmonieleer in 14 Dagen


De cursus Harmonieleer in 14 Dagen is een compacte cursus die u in 14 dagen door kunt werken. De cursus is onderverdeeld in 14 hoofdstukken van 3 à 4 bladzijden.

De eerste 7 dagen vormen Deel I, de laatste 7 dagen Deel II. Om te voorkomen dat u iets aanschaft waar u niets aan heeft, is Deel I volledig gratis. Download Deel I (zip).

U kunt Deel II bestellen voor € 3,95 - rowynet•gmail.com (betalen na ontvangst via de bank).

Als u rechtstreeks contact wilt vermijden, kunt u binnenkort via PayPal een download bekomen. Vanwege de kosten is de prijs dan wel € 4,95.

De cursus is bestemd voor componisten, muziekleraren, gevorderde amateurs, (oud-)studenten aan conservatoria, en een ieder die ooit begonnen is aan harmonieleer, maar er mee gestopt is.

Wanneer u een absolute beginner bent, adviseer ik u om eerst de cursus Akkoordenleer te volgen. Deze cursus kan worden beschouwd als een vooropleiding. U kunt in een later stadium alsnog harmonieleer studeren.

Mocht Harmonieleer in 14 Dagen toch problematisch blijven, dan zou u de gratis Lessen in Compositie kunnen volgen. In deze lessen is een volledige cursus harmonieleer opgenomen.