Muziek, Compositie en Theorie

- Verzorgd door Rowy
Nederlands English
 

Eenvoudige Akkoordenleer


Deze cursus is bestemd voor muzikanten die het leuk vinden om een eenvoudig muziekstuk of een lied te schrijven en die nu geen zin hebben om klassieke harmonieleer te studeren. U moet wel noten kunnen lezen en een beetje gitaar of piano spelen.

Ofschoon u met de cursus Eenvoudige Akkoordenleer leert hoe u zelf muziek kunt componeren op een eenvoudig niveau, is de cursus zo geschreven dat deze u voorbereidt op een cursus harmonieleer, zowel de omstandige cursus Harmonieleer als Harmonieleer - Cursus II.

Na het volgen van de gehele cursus zal de gratis aanvullende cursus Akkoordtypen u minder moeite kosten.

Deel I van de cursus is geheel gratis. Dit deel vormt een afgesloten geheel. Na Deel I kunt u al aan de slag en zelf lichte muziek schrijven. Download gratis Deel I: Akkoordenleer (pdf).

Deel II kost slechts € 4,75. Bij dit deel ontvangt u een extra deel, namelijk Deel III, waarin de bas extra aandacht krijgt.

Deel I + II + III meteen downloaden via PayPal. Een rekening aanmaken bij PayPal is tegenwoordig erg eenvoudig. U heeft geen creditcard nodig. Een bankrekening is voldoende.

De cursus volgen wordt makkelijker als u over een boek als de Gitaar Akkoorden Gids beschikt. Maar als u een ander akkoordenboek heeft, zou dat ook kunnen voldoen.